Imieniny: Henryka Marty



Kulinaria Zupy Krem z nerkowców, orzechów macadamia i papryki z anchois
 
Krem z nerkowców, orzechów macadamia i papryki z anchois

Informacje

Czas przygotowania
15
Czas gotowania
15
Poziom trudności
Cena

Lista składników

1/2 kg czerwonej papryki
100 g orzechów macadamia Kresto
100 g orzechów nerkowca Kresto
1 słoiczek anchois Mayflower
1 średnia cebula
2 ząbki czosnku
7 łyżek oleju Rapso
sól
pieprz
Składniki dla:
2 osób

Krem z nerkowców, orzechów macadamia i papryki z anchois Krem z nerkowców, orzechów macadamia i papryki z anchois

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


1. Paprykę oczyścić, pokroić w średniej wielkości kostkę i podsmażyć na rozgrzanym oleju - ok. 5 minut.
2. Po tym czasie dodać orzechy i smażyć całość do lekkiego zarumienienia, pamiętając przy tym o częstym mieszaniu.
3. Dodać na patelnię pokrojoną w kostkę cebulę oraz ćwiartki czosnku i podsmażać aż do momentu zeszklenia.
4. Zawartość patelni przesypać do miski i dokładnie zblendować. Pastę przechowywać można w zamkniętym opakowaniu w lodówce ok. 1 tygodnia.
5. Pastę można podawać z pieczywem i anchois.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: redukcja tkanki tłuszczowej View the latest post
Nie ma efektów bez wysiłku. W odchudzaniu trzeba zadbac...

Kredyt dla firm. View the latest post
Witam rozważam kredyt na rozruch małego przedsiębiorstwa....

Re: Krem do twarzy View the latest post
Hej, myśle, że znajdziesz cos ciekawego na https://jejustore.pl...

Księgowosc przez internet View the latest post
Hej, zamierzam otworzyc małe przedsiębiorstwo. Zamierzam...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM