Imieniny: Marleny Seweryna



Kulinaria Sałatki Sałatka ze szparagami, orzechami włoskimi Helio i granatem
 
Sałatka ze szparagami, orzechami włoskimi Helio i granatem

Informacje

Czas przygotowania
5 min.
Czas gotowania
15 min.
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- pęczek białych szparagów
- 1 opakowanie Orzechów włoskich HELIO
- owoc granatu
- roszponka
- ocet balsamiczny
- miód
Składniki dla:
2 osób

Sałatka ze szparagami, orzechami włoskimi Helio i granatem Sałatka ze szparagami, orzechami włoskimi Helio i granatem

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


Przygotowanie:
Szparagi myjemy, obieramy od góry do dołu i odcinamy twarde końcówki, następnie gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem szczypty cukru, ok. 12- 15 minut. Gotowe szparagi wykładamy na talerze, dodajemy Orzechy włoskie HELIO, roszponkę, pestki owocu granatu, następnie delikatnie mieszamy. Całość polewamy octem balsamicznym wymieszanym z odrobiną miodu.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Oświadczyny marzeń View the latest post
Oświadczynom na jachcie żadna kobieta się nie oprze...

Re: Migdałki View the latest post
Przyczyn chrapania moze być wiele. Nie należy tego...

Re: Wakacje 2016 View the latest post
Każdy lubi coś innego ale takie wakacje na jachcie,...

pasożyty u dzieci View the latest post
Dziewczyny, czy któreś z waszych dzieci miało jakieś...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM