Imieniny: Cyryla Edwarda



Kulinaria Sałatki Jesienna poezja smaków
 
Jesienna poezja smaków

Informacje

Czas przygotowania
5 min.
Czas gotowania
5 min.
Poziom trudności
Cena

Lista składników

1-2 garście rukoli
pieczona dynia- ok. 10 kawałków
1 opakowanie Żurawiny suszonej HELIO Natura
150 g sera feta
? opakowania Orzechów włoskich HELIO
sos:
2 łyżki octu balsamicznego
1 łyżeczka musztardy
1 łyżka miodu płynnego
5 łyżek oliwy z oliwek
sól i pieprz do smaku
Składniki dla:
2 osób

Jesienna poezja smaków Jesienna poezja smaków

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


Orzechy włoskie HELIO siekamy i podprażamy na suchej patelni, a owoce suszone Żurawiny HELIO Natura moczymy w ciepłej wodzie lub soku. Na talerzu układamy umyte i osuszone liście rukoli, kawałki upieczonej dyni, pokruszony ser feta i żurawinę. Następnie łączymy składniki sosu- ocet, musztardę, miód i oliwę z oliwek, dodajemy do smaku szczyptę soli i pieprzu. Całość polewamy gotowym sosem i posypujemy podprażonymi wcześniej Orzechami włoskimi HELIO.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Oświadczyny marzeń View the latest post
Oświadczyny jak z bajki to marzenie każdej kobiety....

Re: Oszczędzanie wody i prądu? View the latest post
Jeżeli chcecie nieco zaoszczędzić na rachunkach za...

Re: Pomysł na biznes? View the latest post
Pomysłów na biznes tak naprawdę może być cała masa....

Re: Aktywny wypoczynek View the latest post
Ja zdecydowanie preferuję aktywny wypoczynek na końskim...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM