Imieniny: Emanuela Larysy Teodora



Kulinaria Pasty i musy Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso
 
Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso

Informacje

Czas przygotowania
20 min
Czas gotowania
0 minut
Poziom trudności
Cena

Lista składników

1 makrela wędzona (ok. 300 g)
150 g sera białego
4 łyżki oleju Rapso
2?3 łyżeczki chrzanu tartego
3 ogórki kiszone
1/3 papryki czerwonej
1/3 ogórka świeżego długiego
1 średnia cebula czerwona
Składniki dla:
4 osób

Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


1. Makrelę obierz ze skóry oraz usuń ości. Pokrój, przełóż do miski.
2. Dodaj do makreli ser biały, chrzan oraz olej. Całość pognieć widelcem, wymieszaj.
3. Warzywa pokrój według własnych preferencji. Dodaj do miski. Wymieszaj.
4. Podawaj pastę ze świeżym pieczywem, np. razowym.
5. Pastę możesz przechowywać w lodówce przez 48 godzin, w zakręconym słoiku.
Smacznego!
 
Aby zapoznać się z pełnym asortymentem inspirujących i zdrowych produktów marki VOG zapraszamy na stronę: www.vog.pl oraz Facebook www.facebook.com/SwiadomeOdzywianie

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Transport do 3,5 tony View the latest post
Zobacz sobie na firmy transportowe łódzkie w portalu...

Serwis dla operatorów logistycznych View the latest post
Może ktoś z Was będzie zainteresowany, to zostawiam...

Re: Torby reklamowe View the latest post
Mnie osobiście pomysł z torbami reklamowymi bardzo...

Re: Oświadczyny marzeń View the latest post
Oświadczyny jak z bajki to marzenie każdej kobiety....

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM