Pasta jajeczna
Imieniny: Bernarda Samuela



Kulinaria Pasty i musy Pasta jajeczna
 
Pasta jajeczna

Informacje

Czas przygotowania
20
Czas gotowania
20
Poziom trudności
Cena

Lista składników

, 3 jajka
, pietruszka lub szczypiorek (zużywam 1/3 natki)
, sól i pieprz (max po 1/2 łyżeczki)
, 2 łyżki majonezu
, 1 łyżka śmietany 18% (ewentualnie jogurtu)
Składniki dla:
2 osób

Pasta jajeczna Pasta jajeczna Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Pierwszą czynnością jaka nas czeka, jest oczywiście ugotowanie jaj na twardo, czyli powyżej 7 minut.  Następnie siekam jajka bardzo, bardzo drobno, pietruszkę lub szczypiorek (zawsze używam 1/3 natki) kroję drobno. Dodaję szczyptę soli i pieprzu. Dodaje majonez, śmietanę i mieszam.I mamy przygotowaną pastę jajeczną na kanapki, grzanki album do innych potraw. 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Producent meble View the latest post
Funkcjonalne meble do biura, systemy kuchenne, stelaże...

Re: Meble do przedpokoju View the latest post
W przedpokoju mam tylko wieszak i duże lustro w ozdobnej...

Re: Siłownia? View the latest post
Przede wszystkim aby trening przyniósł oczekiwane efekty,...

Re: Niska samoocena View the latest post
Z takim problemem to najlepiej do psychologa https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM