Imieniny: Henryka Marty



Kulinaria Pasty i musy Pasta jajeczna
 
Pasta jajeczna

Informacje

Czas przygotowania
20
Czas gotowania
20
Poziom trudności
Cena

Lista składników

, 3 jajka
, pietruszka lub szczypiorek (zużywam 1/3 natki)
, sól i pieprz (max po 1/2 łyżeczki)
, 2 łyżki majonezu
, 1 łyżka śmietany 18% (ewentualnie jogurtu)
Składniki dla:
2 osób

Pasta jajeczna Pasta jajeczna Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Pierwszą czynnością jaka nas czeka, jest oczywiście ugotowanie jaj na twardo, czyli powyżej 7 minut.  Następnie siekam jajka bardzo, bardzo drobno, pietruszkę lub szczypiorek (zawsze używam 1/3 natki) kroję drobno. Dodaję szczyptę soli i pieprzu. Dodaje majonez, śmietanę i mieszam.I mamy przygotowaną pastę jajeczną na kanapki, grzanki album do innych potraw. 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: redukcja tkanki tłuszczowej View the latest post
Nie ma efektów bez wysiłku. W odchudzaniu trzeba zadbac...

Kredyt dla firm. View the latest post
Witam rozważam kredyt na rozruch małego przedsiębiorstwa....

Re: Krem do twarzy View the latest post
Hej, myśle, że znajdziesz cos ciekawego na https://jejustore.pl...

Księgowosc przez internet View the latest post
Hej, zamierzam otworzyc małe przedsiębiorstwo. Zamierzam...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM