Imieniny: Urszuli Hilarego



Kulinaria Dania z makaronem Tagiatelle z wątróbkami
 

Informacje

Czas przygotowania
5
Czas gotowania
10
Poziom trudności

Lista składników


3 łyżki oliwy z oliwek
1 cebula
3 ząbki czosnku
1 gałązka natki pietruszki
500 gram kurzych wątróbek
175 gram makaronu tagiatelle
sól,pieprz
25 gram masła
Składniki dla:
3 osób

Tagiatelle z wątróbkami Tagiatelle z wątróbkami Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Cebulę oraz czosnek umyłam, obrałam i posiekałam na drobno. Wrzuciłam na rozgrzaną patelnię z dodatkiem oliwy. Dodałam posiekaną natkę pietruszki,a na koniec gdy cebula stała się miękka dorzuciłam pokrojone na duże kawałki wątróbki.Posoliłam i mieszałam aż się przyrumieniły. Ugotowałam makaron z dodatkiem oleju roślinnego na al dente. Odcedziłam .Makaron dorzuciłam na patelnię z masłem,solą,pieprzem do smaku.Całość wymieszałam.Podawałam od razu.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Oświadczyny marzeń View the latest post
Oświadczynom na jachcie żadna kobieta się nie oprze...

Re: Migdałki View the latest post
Przyczyn chrapania moze być wiele. Nie należy tego...

Re: Wakacje 2016 View the latest post
Każdy lubi coś innego ale takie wakacje na jachcie,...

pasożyty u dzieci View the latest post
Dziewczyny, czy któreś z waszych dzieci miało jakieś...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM