Imieniny: Daniela Dalidy



Kulinaria Dania rybne Sałatka z wędzonym pstrągiem i dressingiem pomarańczowym
 
Sałatka z wędzonym pstrągiem i dressingiem pomarańczowym

Informacje

Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
10 minut
Poziom trudności
Cena

Lista składników

filet z pstrąga FJORD FISKURSSON
rukola
fenkuł
awokado
ogórek
pomidorki cherry
kiełki
pomarańcza
olej
musztarda
Składniki dla:
1 osoby

Sałatka z wędzonym pstrągiem i dressingiem pomarańczowym Sałatka z wędzonym pstrągiem i dressingiem pomarańczowym

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


W misce mieszamy liście rukoli, cienko pokrojone paseczki fenkuła, awokado pokrojone w kostkę, ogórka i połówki pomidorków cherry.
Na wierzchu układamy kawałki pstrąga wędzonego, kiełki jarmużu, skrapiamy dressingiem pomarańczowym.

Dressing: sok z wyciśniętej pomarańczy łączymy z łyżką musztardy i olejem. Dokładnie mieszamy do momentu aż otrzymamy konsystencję emulsji.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Meble kuchenne View the latest post
Dodałbym jeszcze do tego Interio w Domotece ;). Bardzo...

Re: Sklep z meblami View the latest post
Ja ostatnio szukałam różnych mebli. Nie mogłam się...

Re: podróżowanie z dziećmi View the latest post
Jest to niewątpliwie ciekawa alternatywa dla typowych...

Re: Ból głowy View the latest post
Środków które pozwalają zwalczyć taką dolegliwość jest...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM