Imieniny: Antoniego Jana



Kulinaria Dania rybne Sałatka z pstrągiem, rukolą, fenkułem i awokado – z dressingiem pomarańczowym
 
Sałatka z pstrągiem, rukolą, fenkułem i awokado – z dressingiem pomarańczowym

Informacje

Czas przygotowania
10 minut
Czas gotowania
10 minut
Poziom trudności

Lista składników


? filet z pstrąga FJ?RD FISKURSSON
? rukola
? fenkuł
? awokado
? ogórek
? pomidorki cherry
? kiełki
? pomarańcza
? olej
? musztarda

Składniki dla:
1 osoby

Sałatka z pstrągiem, rukolą, fenkułem i awokado – z dressingiem pomarańczowym Sałatka z pstrągiem, rukolą, fenkułem i awokado – z dressingiem pomarańczowym

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


W misce mieszamy liście rukoli, cienko pokrojone paseczki fenkuła, awokado pokrojone w kostkę, ogórka i połówki pomidorków cherry.
Na wierzchu układamy kawałki pstrąga wędzonego, kiełki jarmużu, skrapiamy dressingiem pomarańczowym.

Dressing: sok z wyciśniętej pomarańczy łączymy z łyżką musztardy i olejem. Dokładnie mieszamy do momentu aż otrzymamy konsystencję emulsji.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Łóżka z materacem View the latest post
Szukacie dobrych łózek? Polecam zerknąć na tę ofertę...

Re: Gospodarcza budowa domu View the latest post
Polecam wybrać firmę Mawit, w ich ofercie znajduje...

Okna - sklep View the latest post
Nie wiesz gdzie kupić profesjonalne okna? Zdecydowanie...

Kwas hialuronowy View the latest post
Gdybyście szukali profesjonalnego gabinetu w którym...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM