Imieniny: Antoniego Jana



Kulinaria Dania rybne Ryba zawijana w plasterki bekonu
 
Ryba zawijana w plasterki bekonu

Informacje

Czas przygotowania
30-60min
Czas gotowania
20-30min
Poziom trudności

Lista składników

bekon - 20
ryba - np 1 filet z halibuta
natka pietruszki
sól
pieprz
sok z cytryny
Składniki dla:
4 osób

Ryba zawijana w plasterki bekonu Ryba zawijana w plasterki bekonu Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Rybę umyć, pokroić, posypać przyprawami - solą i pieprzem. Każdy kawałek owinąć w plaster bekonu. Dla pewności spiąć za pomocą wykałaczki. Pokropić sokiem cytrynowym. Piec przez 20-30min w temperaturze 160 stop.C. Przed podaniem posypać pietruszką.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Kredyt dla firm. View the latest post
Witam rozważam kredyt na rozruch małego przedsiębiorstwa....

Re: Krem do twarzy View the latest post
Hej, myśle, że znajdziesz cos ciekawego na https://jejustore.pl...

Księgowosc przez internet View the latest post
Hej, zamierzam otworzyc małe przedsiębiorstwo. Zamierzam...

buty komunijne View the latest post
Syn ma albe komunijna z czarnymi spodniami. Tylko teraz...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM