Imieniny: Rogera Serafiny



Kulinaria Dania rybne Ryba w panierce serowej
 
Ryba w panierce serowej

Informacje

Czas przygotowania
20
Czas gotowania
15
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- 4 filety z ryby morskiej np. mintaj
- 1 jajko
- 8 łyżek startego sera żółtego
- 6 łyżek mąki
- sól
- pieprz
- suszona natka pietruszki
- 2 łyżki soku z cytryny
- tłuszcz do smażenia
Składniki dla:
4 osób

Ryba w panierce serowej Ryba w panierce serowej Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ryby skropić sokiem z cytryny i odstawić na 20 minut. Na jednym talerzyku rozbełtać jajko z solą, pieprzem i pietruszką. Na drugim talerzyku wymieszać ser z mąką. Rybę panierować najpierw w jajku, a następnie w mące z serem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Wymiana walut online View the latest post
O wiele wygodniejsza forma płatności w obcych walutach...

Re: Wycieczka zagranicę View the latest post
Warto miec ze oba karte wielwoalutową https://www.igoriacard.com/....

Re: LAS na własność View the latest post
Cięcie drzew to nie taka łatwa sprawa. Wiadomo pozwolenie...

drukarka firma View the latest post
Jaka drukarkę wybrać do firmy. Drukujemy dużo. Wybrałam...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM