Imieniny: Roberta Eleonory



Kulinaria Dania rybne Ryba w panierce serowej
 
Ryba w panierce serowej

Informacje

Czas przygotowania
20
Czas gotowania
15
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- 4 filety z ryby morskiej np. mintaj
- 1 jajko
- 8 łyżek startego sera żółtego
- 6 łyżek mąki
- sól
- pieprz
- suszona natka pietruszki
- 2 łyżki soku z cytryny
- tłuszcz do smażenia
Składniki dla:
4 osób

Ryba w panierce serowej Ryba w panierce serowej Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ryby skropić sokiem z cytryny i odstawić na 20 minut. Na jednym talerzyku rozbełtać jajko z solą, pieprzem i pietruszką. Na drugim talerzyku wymieszać ser z mąką. Rybę panierować najpierw w jajku, a następnie w mące z serem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

wynajem mieszkania View the latest post
Przeprowadzam się do narzeczonego i chce moje mieszanie...

faktury View the latest post
Szukam programu do wystawiania faktur. U nich widziałam...

Re: Wasz ostatni zakup. View the latest post
Mój ostatni zakup, to nowa pościel - kupiłam kilka...

Re: spalacze tłuszczu View the latest post
Zobacz sobie na dietę warzywną jadłospis masz tu https://www.zielonomicatering.pl/o-diec...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM