Imieniny: Daniela Dalidy



Kulinaria Dania rybne Ryba w panierce serowej
 
Ryba w panierce serowej

Informacje

Czas przygotowania
20
Czas gotowania
15
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- 4 filety z ryby morskiej np. mintaj
- 1 jajko
- 8 łyżek startego sera żółtego
- 6 łyżek mąki
- sól
- pieprz
- suszona natka pietruszki
- 2 łyżki soku z cytryny
- tłuszcz do smażenia
Składniki dla:
4 osób

Ryba w panierce serowej Ryba w panierce serowej Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ryby skropić sokiem z cytryny i odstawić na 20 minut. Na jednym talerzyku rozbełtać jajko z solą, pieprzem i pietruszką. Na drugim talerzyku wymieszać ser z mąką. Rybę panierować najpierw w jajku, a następnie w mące z serem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: jak często pozwalacie sobie na metamorfozę? View the latest post
Obawiam się, że jednak większość z nas zbyt rzadko...

Re: Farba z Garniera- jakiś kit View the latest post
Niestety faktycznie niektóre kolory szybko się zmywają....

Re: Deweloper View the latest post
Polecanym deweloperem jest Euro Styl, jedna z jego...

Re: Gabinet kosmetyczny View the latest post
Jak dla mnie wizyty w takich gabinetach to jedynie...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM