Imieniny: Anety Bogdana



Kulinaria Dania rybne Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso
 
Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso

Informacje

Czas przygotowania
15
Czas gotowania
0
Poziom trudności
Cena

Lista składników

1 makrela wędzona (ok. 300 g)
150 g sera białego
4 łyżki oleju Rapso
2?3 łyżeczki chrzanu tartego
3 ogórki kiszone
1/3 papryki czerwonej
1/3 ogórka świeżego długiego
1 średnia cebula czerwona
Składniki dla:
2 osób

Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


1. Makrelę obierz ze skóry oraz usuń ości. Pokrój, przełóż do miski.
2. Dodaj do makreli ser biały, chrzan oraz olej. Całość pognieć widelcem, wymieszaj.
3. Warzywa pokrój według własnych preferencji. Dodaj do miski. Wymieszaj.
4. Podawaj pastę ze świeżym pieczywem, np. razowym.
5. Pastę możesz przechowywać w lodówce przez 48 godzin, w zakręconym słoiku.
Smacznego!

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Meble kuchenne View the latest post
Dodałbym jeszcze do tego Interio w Domotece ;). Bardzo...

Re: Sklep z meblami View the latest post
Ja ostatnio szukałam różnych mebli. Nie mogłam się...

Re: podróżowanie z dziećmi View the latest post
Jest to niewątpliwie ciekawa alternatywa dla typowych...

Re: Ból głowy View the latest post
Środków które pozwalają zwalczyć taką dolegliwość jest...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM