Imieniny: Aleksandra Bazylego



Kulinaria Dania rybne Dorsz w sosie winnym
 
Dorsz w sosie winnym

Informacje

Czas przygotowania
0,5h
Czas gotowania
0,5h
Poziom trudności

Lista składników

dorsz 1 kg
seler 1/2 szt
cebula 1 szt
wino czerwone 3/4 szklanki
masło 1 łyżka
curry 1 łyżeczka
sól - według uznania
Składniki dla:
4 osób

Dorsz w sosie winnym Dorsz w sosie winnym Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Rybę wyfiletować i poporcjować. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem, ułożyć część ryby, przesypując solą i curry. Cebulę posiekać, seler utrzeć na tarce. Na warstwie ryby ułożyć warstwę warzyw i kolejną warstwą filetów z przyprawami. Na wierzchu ułożyć kawałki masła. Naczynie przykryć i dusić na niewielkim ogniu przez 30 min.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Sklep z urządzeniami gastronomicznymi View the latest post
Na pewno szukając tego rodzaju wyposażenia, dobrym...

Wybór dobrego gabinetu psychologicznego View the latest post
Powiedzcie mi proszę, czym kierowaliście się, wybierając...

Re: Ciagle zmeczenie View the latest post
To tez mogą być początki depresji, poczytaj o jej objawach....

Re: Separacja. View the latest post
Znajoma miała ostatnio sprawę i z tego co wiem to korzystała...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM