Imieniny: Bogny Apolinarego



Kulinaria Dania rybne Dorada z rusztu
 
Dorada z rusztu

Informacje

Czas przygotowania
30min
Czas gotowania
1h
Poziom trudności

Lista składników

dorada 1 szt
boczek wędzony 10 dkg
pieczarki 10 dkg
wino białe wytrawne 1 szklanka
bułka tarta 1 łyżka
lebioda - według uznania
majeranek - według uznania
masło 5 dkg
sól i pieprz - według uznania
Składniki dla:
4 osób

Dorada z rusztu Dorada z rusztu Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Doradę oczyścić i nasolić. W żaroodpornym naczyniu zrumienić boczek, dodać pokrojone w kosteczkę pieczarki. Włożyć rybę, przyprawić. Polać winem, posypać tartą bułką i lebiodą. Na wierzchu ułożyć masło i piec w piekarniku przez pół godziny w temperaturze około 180 stopni C.

 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: jak często pozwalacie sobie na metamorfozę? View the latest post
Obawiam się, że jednak większość z nas zbyt rzadko...

Re: Farba z Garniera- jakiś kit View the latest post
Niestety faktycznie niektóre kolory szybko się zmywają....

Re: Deweloper View the latest post
Polecanym deweloperem jest Euro Styl, jedna z jego...

Re: Gabinet kosmetyczny View the latest post
Jak dla mnie wizyty w takich gabinetach to jedynie...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM