Imieniny: Damazego Waldemara



Kulinaria Dania rybne Dorada z rusztu
 
Dorada z rusztu

Informacje

Czas przygotowania
30min
Czas gotowania
1h
Poziom trudności

Lista składników

dorada 1 szt
boczek wędzony 10 dkg
pieczarki 10 dkg
wino białe wytrawne 1 szklanka
bułka tarta 1 łyżka
lebioda - według uznania
majeranek - według uznania
masło 5 dkg
sól i pieprz - według uznania
Składniki dla:
4 osób

Dorada z rusztu Dorada z rusztu Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Doradę oczyścić i nasolić. W żaroodpornym naczyniu zrumienić boczek, dodać pokrojone w kosteczkę pieczarki. Włożyć rybę, przyprawić. Polać winem, posypać tartą bułką i lebiodą. Na wierzchu ułożyć masło i piec w piekarniku przez pół godziny w temperaturze około 180 stopni C.

 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Wasz ostatni zakup. View the latest post
Ja kupiłam rewelacyjne kosmetyki http://jejustore.pl/....

Re: Biznes - i co dalej? View the latest post
Tylko po co od razu księgowa jak mozesz zaopatrzysz...

faktura View the latest post
Szukam programu do wystawiania faktur. U nich widziałam...

komunia View the latest post
Za 2 lata mamay komunie córeczki. Sale juz wybrałam...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM