Imieniny: Jonasza Mateusza



Kulinaria Dania rybne Dorada z rusztu
 
Dorada z rusztu

Informacje

Czas przygotowania
30min
Czas gotowania
1h
Poziom trudności

Lista składników

dorada 1 szt
boczek wędzony 10 dkg
pieczarki 10 dkg
wino białe wytrawne 1 szklanka
bułka tarta 1 łyżka
lebioda - według uznania
majeranek - według uznania
masło 5 dkg
sól i pieprz - według uznania
Składniki dla:
4 osób

Dorada z rusztu Dorada z rusztu Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Doradę oczyścić i nasolić. W żaroodpornym naczyniu zrumienić boczek, dodać pokrojone w kosteczkę pieczarki. Włożyć rybę, przyprawić. Polać winem, posypać tartą bułką i lebiodą. Na wierzchu ułożyć masło i piec w piekarniku przez pół godziny w temperaturze około 180 stopni C.

 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Parca jako niania View the latest post
A nie myślałyście o tym, że zamiast niani, warto pomyśleć...

Portale randkowe View the latest post
Cześc, korzystacie z portali randkowych? Według mnie...

Re: Meble kuchenne View the latest post
Dodałbym jeszcze do tego Interio w Domotece ;). Bardzo...

Re: Sklep z meblami View the latest post
Ja ostatnio szukałam różnych mebli. Nie mogłam się...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM