Imieniny: Aleksandra Bazylego



Kulinaria Dania rybne Dorada z rusztu
 
Dorada z rusztu

Informacje

Czas przygotowania
30min
Czas gotowania
1h
Poziom trudności

Lista składników

dorada 1 szt
boczek wędzony 10 dkg
pieczarki 10 dkg
wino białe wytrawne 1 szklanka
bułka tarta 1 łyżka
lebioda - według uznania
majeranek - według uznania
masło 5 dkg
sól i pieprz - według uznania
Składniki dla:
4 osób

Dorada z rusztu Dorada z rusztu Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Doradę oczyścić i nasolić. W żaroodpornym naczyniu zrumienić boczek, dodać pokrojone w kosteczkę pieczarki. Włożyć rybę, przyprawić. Polać winem, posypać tartą bułką i lebiodą. Na wierzchu ułożyć masło i piec w piekarniku przez pół godziny w temperaturze około 180 stopni C.

 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Sklep z urządzeniami gastronomicznymi View the latest post
Na pewno szukając tego rodzaju wyposażenia, dobrym...

Wybór dobrego gabinetu psychologicznego View the latest post
Powiedzcie mi proszę, czym kierowaliście się, wybierając...

Re: Ciagle zmeczenie View the latest post
To tez mogą być początki depresji, poczytaj o jej objawach....

Re: Separacja. View the latest post
Znajoma miała ostatnio sprawę i z tego co wiem to korzystała...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM