Imieniny: Damazego Waldemara



Kulinaria Dania rybne Brzana po polsku
 

Informacje

Czas przygotowania
0,5h
Czas gotowania
0,5h
Poziom trudności
Cena

Lista składników

brzana filety ugotowana 1 kg
jajka 4 szt
masło 10 dkg
pietruszka 4 dkg
Składniki dla:
4 osób

Brzana po polsku Brzana po polsku Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ugotowane według klasycznych przepisów filety z ryb wyłożyć na półmisek. Wcześniej jajka obrać i drobno pokroić. Rybę polać zrumienionym masłem, posypać pokrojonymi jajkami i zieloną pietruszką posiekaną. Podawać na gorąco.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Wasz ostatni zakup. View the latest post
Ja kupiłam rewelacyjne kosmetyki http://jejustore.pl/....

Re: Biznes - i co dalej? View the latest post
Tylko po co od razu księgowa jak mozesz zaopatrzysz...

faktura View the latest post
Szukam programu do wystawiania faktur. U nich widziałam...

komunia View the latest post
Za 2 lata mamay komunie córeczki. Sale juz wybrałam...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM