Imieniny: Bogny Apolinarego



Kulinaria Dania rybne Brzana po polsku
 

Informacje

Czas przygotowania
0,5h
Czas gotowania
0,5h
Poziom trudności
Cena

Lista składników

brzana filety ugotowana 1 kg
jajka 4 szt
masło 10 dkg
pietruszka 4 dkg
Składniki dla:
4 osób

Brzana po polsku Brzana po polsku Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ugotowane według klasycznych przepisów filety z ryb wyłożyć na półmisek. Wcześniej jajka obrać i drobno pokroić. Rybę polać zrumienionym masłem, posypać pokrojonymi jajkami i zieloną pietruszką posiekaną. Podawać na gorąco.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: jak często pozwalacie sobie na metamorfozę? View the latest post
Obawiam się, że jednak większość z nas zbyt rzadko...

Re: Farba z Garniera- jakiś kit View the latest post
Niestety faktycznie niektóre kolory szybko się zmywają....

Re: Deweloper View the latest post
Polecanym deweloperem jest Euro Styl, jedna z jego...

Re: Gabinet kosmetyczny View the latest post
Jak dla mnie wizyty w takich gabinetach to jedynie...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM