Imieniny: Marty Malgorzaty



Kulinaria Dania rybne Boleń w sosie pieczarkowym
 

Informacje

Czas przygotowania
30min
Czas gotowania
30min
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- boleń filety ugotowane 1 kg
- pieczarki 200dkg
- śmietana
- pietruszka 3 dkg
Składniki dla:
4 osób

Boleń w sosie pieczarkowym Boleń w sosie pieczarkowym Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ugotowane wcześniej filety rybne kładziemy na talerz. Do wywaru rybnego dodajemy posiekane i wcześniej podsmażone pieczarki, gotujemy przez ok 15min. Całość podbijamy śmietaną i doprawiamy solą i pieprzem. Polewamy ryby gotowym sosem i posypujemy natką pietruszki.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

EIDO View the latest post
Na stronie https://eido.pl/ trafiłam na bardzo fajne...

wfirma.pl View the latest post
Chciałabym samodzielne prowadzić sobie księgowość....

Re: Parca jako niania View the latest post
Umowa, ważna rzecz nawet ta o dzieło. Wzór znajdziesz...

Re: Praca przy orzechach -wyzysk? View the latest post
Jest tyle innych możliwości, chociażby praca zdalna....

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM