Imieniny: Boryslawa Grzegorza



Kulinaria Dania rybne Boleń w sosie pieczarkowym
 

Informacje

Czas przygotowania
30min
Czas gotowania
30min
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- boleń filety ugotowane 1 kg
- pieczarki 200dkg
- śmietana
- pietruszka 3 dkg
Składniki dla:
4 osób

Boleń w sosie pieczarkowym Boleń w sosie pieczarkowym Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ugotowane wcześniej filety rybne kładziemy na talerz. Do wywaru rybnego dodajemy posiekane i wcześniej podsmażone pieczarki, gotujemy przez ok 15min. Całość podbijamy śmietaną i doprawiamy solą i pieprzem. Polewamy ryby gotowym sosem i posypujemy natką pietruszki.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Krem do twarzy View the latest post
Krem musi być odpowiednio dobrany do wieku i rodzaju...

Re: Gdzie zakupić długie kozaki? View the latest post
Teraz zdecydowanie najwyższa pora, aby pomyśleć o zakupie...

Re: Jasny blond - rozjaśniacz czy farba? View the latest post
Super sprawdza sie ten rozjaśniacz w sprayu https://www.maxdrogeria.pl/joanna-multi...

Re: Jakie auto na ślub? View the latest post
Mnie zdecydowanie najbardziej podobają się autka w...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM