Imieniny: Antoniego Jana



Kulinaria Dania rybne Amur w sosie chrzanowym
 

Informacje

Czas przygotowania
20min
Czas gotowania
40min
Poziom trudności

Lista składników

amur 1 kg
wywar z ryby 0,6 litra
śmietana 20 dkg
mąka 5 dkg
masło 5 dkg
chrzan 25 dkg
sok z cytryny 50 ml
żółtka 3 szt
sól i cukier 1 według uznania
Składniki dla:
4 osób

Amur w sosie chrzanowym Amur w sosie chrzanowym Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ugotowane wcześniej filety rybne kładziemy na talerz. Rumienimy mąkę na maśle, dodajemy wywar z gotowania ryb. Dodajemy chrzan, sok z cytryny, śmietanę i doprawiamy solą i cukrem. Do wywaru dokładamy żółtka i delikatnie mieszamy. Polewamy ryby gotowym wywarem.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Kredyt dla firm. View the latest post
Witam rozważam kredyt na rozruch małego przedsiębiorstwa....

Re: Krem do twarzy View the latest post
Hej, myśle, że znajdziesz cos ciekawego na https://jejustore.pl...

Księgowosc przez internet View the latest post
Hej, zamierzam otworzyc małe przedsiębiorstwo. Zamierzam...

buty komunijne View the latest post
Syn ma albe komunijna z czarnymi spodniami. Tylko teraz...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM