Imieniny: Wincentego Wodzislawa



Kulinaria Dania rybne Amur w sosie chrzanowym
 

Informacje

Czas przygotowania
20min
Czas gotowania
40min
Poziom trudności

Lista składników

amur 1 kg
wywar z ryby 0,6 litra
śmietana 20 dkg
mąka 5 dkg
masło 5 dkg
chrzan 25 dkg
sok z cytryny 50 ml
żółtka 3 szt
sól i cukier 1 według uznania
Składniki dla:
4 osób

Amur w sosie chrzanowym Amur w sosie chrzanowym Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ugotowane wcześniej filety rybne kładziemy na talerz. Rumienimy mąkę na maśle, dodajemy wywar z gotowania ryb. Dodajemy chrzan, sok z cytryny, śmietanę i doprawiamy solą i cukrem. Do wywaru dokładamy żółtka i delikatnie mieszamy. Polewamy ryby gotowym wywarem.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: jak często pozwalacie sobie na metamorfozę? View the latest post
Obawiam się, że jednak większość z nas zbyt rzadko...

Re: Farba z Garniera- jakiś kit View the latest post
Niestety faktycznie niektóre kolory szybko się zmywają....

Re: Deweloper View the latest post
Polecanym deweloperem jest Euro Styl, jedna z jego...

Re: Gabinet kosmetyczny View the latest post
Jak dla mnie wizyty w takich gabinetach to jedynie...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM