Imieniny: Teresy Jadwigi



Kulinaria Dania rybne Amur w sosie chrzanowym
 

Informacje

Czas przygotowania
20min
Czas gotowania
40min
Poziom trudności

Lista składników

amur 1 kg
wywar z ryby 0,6 litra
śmietana 20 dkg
mąka 5 dkg
masło 5 dkg
chrzan 25 dkg
sok z cytryny 50 ml
żółtka 3 szt
sól i cukier 1 według uznania
Składniki dla:
4 osób

Amur w sosie chrzanowym Amur w sosie chrzanowym Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Ugotowane wcześniej filety rybne kładziemy na talerz. Rumienimy mąkę na maśle, dodajemy wywar z gotowania ryb. Dodajemy chrzan, sok z cytryny, śmietanę i doprawiamy solą i cukrem. Do wywaru dokładamy żółtka i delikatnie mieszamy. Polewamy ryby gotowym wywarem.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Oświadczyny marzeń View the latest post
Oświadczynom na jachcie żadna kobieta się nie oprze...

Re: Migdałki View the latest post
Przyczyn chrapania moze być wiele. Nie należy tego...

Re: Wakacje 2016 View the latest post
Każdy lubi coś innego ale takie wakacje na jachcie,...

pasożyty u dzieci View the latest post
Dziewczyny, czy któreś z waszych dzieci miało jakieś...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM