Imieniny: Bogny Apolinarego



Kulinaria Dania mięsne ZRAZY BAWARSKIE
 
ZRAZY BAWARSKIE

Informacje

Czas przygotowania
25 min
Czas gotowania
120 min
Poziom trudności

Lista składników

1 kg karkówki
20 dag boczku
1,5-2 kg kapusty kiszonej
10 dag rodzynek
2 łyżeczki tymianku
4 jabłka
sól,pieprz
tłuszcz do smażenia
Składniki dla:
4 osób

ZRAZY BAWARSKIE ZRAZY BAWARSKIE Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

KAPUSTĘ ODCISKAMY ( CZĘŚĆ ODKŁADAMY ).BOCZEK POKROJONY W KOSTKĘ PODSMAŻYĆ I DODAĆ DO KAPUSTY.DODAĆ RODZYNKI,TYMIANEK I CHWILĘ DUSIĆ,PRZYPRAWIĆ DO SMAKU.KARKÓWKĘ POKROIĆ W PLASTRY I ROZBIĆ,PRZYPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.NA PLASTRY NAKŁADAMY FARSZ Z KAPUSTY.ZWIJAMY ROLADKI I SPINAMY WYKAŁACZKĄ LUB NICIĄ.OBSMAŻYĆ NA PATELNI.POZOSTAŁY FARSZ MIESZAMY Z RESZTĄ KAPUSTY.DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO WYKŁADAMY KAPUSTĘ.NA KAPUŚCIE UKŁADAMY ZRAZY,A NA NICH PONOWNIE KAPUSTĘ.JABŁKA OBRAĆ ,POKROIĆ W KOSTKĘ I POSYPAĆ PO WIERZCHU.PODLAĆ NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ WODY,PRZYKRYĆ I DO PIEKARNIKA PIECZEMY 1−1,5 GODZINY.PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: jak często pozwalacie sobie na metamorfozę? View the latest post
Obawiam się, że jednak większość z nas zbyt rzadko...

Re: Farba z Garniera- jakiś kit View the latest post
Niestety faktycznie niektóre kolory szybko się zmywają....

Re: Deweloper View the latest post
Polecanym deweloperem jest Euro Styl, jedna z jego...

Re: Gabinet kosmetyczny View the latest post
Jak dla mnie wizyty w takich gabinetach to jedynie...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM