Imieniny: Bernarda Samuela



Kulinaria Dania mięsne ŻEBERKA W JARZYNACH
 
ŻEBERKA W JARZYNACH

Informacje

Czas przygotowania
15min
Czas gotowania
60 min
Poziom trudności

Lista składników

2 kg żeberek
sól,pieprz
2 ząbki czosnku
1/2 cebule
2 marchewki
2 pietruszki
1/2 selera
2 szklanki rosołu
przyprawy ziołowe do mięsa
ziele angielskie
liść laurowy
ostra papryka w proszku
olej
Składniki dla:
4 osób

ŻEBERKA W JARZYNACH ŻEBERKA W JARZYNACH Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

ŻEBERKA POKROIĆ NA PORCJE,NATRZEĆ SOLĄ,PIEPRZEM,CZOSNKIEM I ZIOŁAMI.NA PATELNI ROZGRZAĆ OLEJ,PODSMAŻYĆ ŻEBERKA Z OBU STRON,POTEM WŁOŻYĆ DO BRYTFANKI.POKROIĆ JARZYNY I CEBULĘ,PODSMAŻYĆ I DODAĆ DO ŻEBEREK.PODLAĆ 2 SZKLANKAMI ROSOŁU,WŁOŻYĆ DO PIEKARNIKA,DUSIĆ AŻ BĘDĄ MIĘKKIE.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Rozpuszczalna czy sypana? View the latest post
Jak kawa to w ziarenkach, świeżo mielona :) tutaj znajdziecie...

Busy Europa View the latest post
Najlepsza firma oferująca przewóz busami po Europie...

Gabinet weterynaryjny View the latest post
Najlepszy gabinet weterynaryjny w Krakowie znajduje...

Telefony konferencyjne View the latest post
Gdybyście szukali telefonów konferencyujnych do dużej...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM