Imieniny: Antoniego Jana



Kulinaria Dania mięsne Szponder wołowy duszony z warzywami
 
Szponder wołowy duszony z warzywami

Informacje

Czas przygotowania
2 godziny
Czas gotowania
1,5 godziny
Poziom trudności

Lista składników

1 kg szpondra wołowego
1 opakowanie bukietu warzyw mrożonych
3 - 4 łyżki oleju
1,5 l wody
przyprawy: sól, pieprz
Składniki dla:
4 osób

Szponder wołowy duszony z warzywami Szponder wołowy duszony z warzywami Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Szponder natrzyj przyprawami i olejem, włóż do brytfanki i wstaw do uprzednio nagrzanego do temperatury 175° piekarnika. Całość piecz przez ok. 1 godz. 30 min podlewając 1 szklanką wody. W czasie pieczenia ugotuj warzywa w lekko osolonej wodzie. Pokrojoną pieczeń podawaj na ugotowanych warzywach.

 

Przepis pochodz z kulinarneinspiracje.pl 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Łóżka z materacem View the latest post
Szukacie dobrych łózek? Polecam zerknąć na tę ofertę...

Re: Gospodarcza budowa domu View the latest post
Polecam wybrać firmę Mawit, w ich ofercie znajduje...

Okna - sklep View the latest post
Nie wiesz gdzie kupić profesjonalne okna? Zdecydowanie...

Kwas hialuronowy View the latest post
Gdybyście szukali profesjonalnego gabinetu w którym...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM