Imieniny: Wincentego Wodzislawa



Kulinaria Dania mięsne Stek z sarniny
 

Informacje

Czas przygotowania
7
Czas gotowania
13
Poziom trudności
Cena

Lista składników


1 łyżka pieprzu cytrynowego
25 gram mąki
sól
3 łyżki oliwy z oliwek
4 steki z sarniny
6 jagód jałowca
150 ml śmietany
Składniki dla:
4 osób

Stek z sarniny Stek z sarniny Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Do szerokiej miseczki wsypałam pieprz ,mąkę pszenną oraz sól. Wymieszałam. W tej przyprawie obtaczałam kolejno steki ,które smażyłam na patelni z oliwą z oliwy po 4 minuty z każdej strony.Przełożyłam na talerz.Zmniejszyłam ogień,i dodałam zmiażdżone jagody jałowca.Doprowadziłam do wrzenia.Wlałam śmietanę,wymieszałam. Tak przygotowaną sarninę podawałam z sosem oraz młodymi ziemniaczkami.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Meble kuchenne View the latest post
Dodałbym jeszcze do tego Interio w Domotece ;). Bardzo...

Re: Sklep z meblami View the latest post
Ja ostatnio szukałam różnych mebli. Nie mogłam się...

Re: podróżowanie z dziećmi View the latest post
Jest to niewątpliwie ciekawa alternatywa dla typowych...

Re: Ból głowy View the latest post
Środków które pozwalają zwalczyć taką dolegliwość jest...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM