Imieniny: Daniela Dalidy



Kulinaria Dania mięsne Schabowe sakiewki
 
Schabowe sakiewki

Informacje

Czas przygotowania
60 min
Czas gotowania
45 min
Poziom trudności

Lista składników

schab bez kości - 20dag
pieczarki - 4 szt
papryka - 1/2 szt
cebula - 1 szt
koncentrat pomidorowy - 2 łyżeczki
sól, pieprz
olej
Składniki dla:
2 osób

Schabowe sakiewki Schabowe sakiewki Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Kotlety schabowe zbić na dość cienkie plastry. Przyprawić. Obrać pieczarki - pokroić razem z papryką i cebulą na kostkę. Wrzucić warzywa na rozgrzany tłuszcz i dusić, aż będą miękkie. Dodać przecier, przyprawić - wszystko potrzymać na ogniu przez kilka minut. Masę nałożyć na plastry mięsa, zawinąć w formę sakiewek - można związać je nitką. Rozgrzać piekarnik do 180 stop. C. Włożyć sakiewki wcześniej wyłożone na blasze posmarowanej tłuszczem. Piec ok 45 minut podlewając sosem z warzywami. Przed podaniem zdjąć nitki i polać sosem.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: jak często pozwalacie sobie na metamorfozę? View the latest post
Obawiam się, że jednak większość z nas zbyt rzadko...

Re: Farba z Garniera- jakiś kit View the latest post
Niestety faktycznie niektóre kolory szybko się zmywają....

Re: Deweloper View the latest post
Polecanym deweloperem jest Euro Styl, jedna z jego...

Re: Gabinet kosmetyczny View the latest post
Jak dla mnie wizyty w takich gabinetach to jedynie...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM