Imieniny: Cyryla Edwarda



Kulinaria Dania mięsne Roladki z indyka
 
Roladki z indyka

Informacje

Czas przygotowania
1 godzina
Czas gotowania
45 minut
Poziom trudności

Lista składników

4 sznycle z indyka (po ok. 150 g)
100 g sera pleśniowego
100 g kwaśnej śmietany
2 łyżki ziaren sezamu
4 łodygi bazylii
sól jodowana, peprz czarny mielony
Składniki dla:
4 osób

Roladki z indyka Roladki z indyka Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

4 drewniane szpikulce namoczyć w zimnej wodzie. Mięso umyć, osuszyć i rozbić na płasko. Doprawić z obu stron solą i pieprzem. Ser rozgnieść lub zmiksować, wymieszać z kwaśną śmietaną. Mięso posmarować masą serową, posypać sezamem i obłożyć oskubanymi liśćmi bazylii. Zawinąć, spiąć wykałaczką.

Grillować na aluminiowej tacce do grillowania przez ok. 25 minut, kilkakrotnie obracając. Przed podaniem warto przekroić w poprzek na pół.

 

Zaczerpnięto z lidl.pl 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Oświadczyny marzeń View the latest post
Oświadczyny jak z bajki to marzenie każdej kobiety....

Re: Oszczędzanie wody i prądu? View the latest post
Jeżeli chcecie nieco zaoszczędzić na rachunkach za...

Re: Pomysł na biznes? View the latest post
Pomysłów na biznes tak naprawdę może być cała masa....

Re: Aktywny wypoczynek View the latest post
Ja zdecydowanie preferuję aktywny wypoczynek na końskim...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM