Imieniny: Jana Pawla



Kulinaria Dania mięsne Pieczeń z zająca
 
Pieczeń z zająca

Informacje

Czas przygotowania
1h
Czas gotowania
1h
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- Comber i uda
- 100 g słoniny
- 1 łyżka utłuczonego kminku
- ćwierć łyżeczki pieprzu
- 1 cebula
- 100 g masła
- sól
Składniki dla:
4 osób

Pieczeń z zająca Pieczeń z zająca Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

 

Mięso oczyścić z błon , umyć, naszpikować gęsto słoniną, natrzeć kminkiem, pieprzem i solą, zostawić na 2-3 h w chłodnym miejscu. Cebulę pokroić w kosteczkę, zeszklić na maśle. Do rondla z cebulą włożyć mięso i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec ok. 1,5 h często polewając masłem i skrapiając wodą.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Kolekcjonowanie butelek po wodach? View the latest post
Mnie mój dziadek zaraził numizmatyką. Spędzam czas...

Re: Krem do twarzy View the latest post
Krem musi być odpowiednio dobrany do wieku i rodzaju...

Re: Gdzie zakupić długie kozaki? View the latest post
Teraz zdecydowanie najwyższa pora, aby pomyśleć o zakupie...

Re: Jasny blond - rozjaśniacz czy farba? View the latest post
Super sprawdza sie ten rozjaśniacz w sprayu https://www.maxdrogeria.pl/joanna-multi...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM