Imieniny: Henryka Marty



Kulinaria Dania mięsne Pieczeń z zająca
 
Pieczeń z zająca

Informacje

Czas przygotowania
1h
Czas gotowania
1h
Poziom trudności
Cena

Lista składników

- Comber i uda
- 100 g słoniny
- 1 łyżka utłuczonego kminku
- ćwierć łyżeczki pieprzu
- 1 cebula
- 100 g masła
- sól
Składniki dla:
4 osób

Pieczeń z zająca Pieczeń z zająca Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

 

Mięso oczyścić z błon , umyć, naszpikować gęsto słoniną, natrzeć kminkiem, pieprzem i solą, zostawić na 2-3 h w chłodnym miejscu. Cebulę pokroić w kosteczkę, zeszklić na maśle. Do rondla z cebulą włożyć mięso i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec ok. 1,5 h często polewając masłem i skrapiając wodą.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: redukcja tkanki tłuszczowej View the latest post
Nie ma efektów bez wysiłku. W odchudzaniu trzeba zadbac...

Kredyt dla firm. View the latest post
Witam rozważam kredyt na rozruch małego przedsiębiorstwa....

Re: Krem do twarzy View the latest post
Hej, myśle, że znajdziesz cos ciekawego na https://jejustore.pl...

Księgowosc przez internet View the latest post
Hej, zamierzam otworzyc małe przedsiębiorstwo. Zamierzam...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM