Imieniny: Henryka Marty



Kulinaria Dania mięsne Kurczak w kokosowej panierce
 
Kurczak w kokosowej panierce

Informacje

Czas przygotowania
45 minut
Czas gotowania
15 minut
Poziom trudności
Cena

Lista składników

200g piersi kurczaka
3/4 szklanki wiórek kokosowych
Składniki dla:
2 osób

Kurczak w kokosowej panierce Kurczak w kokosowej panierce Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Kurczaka dokładnie opłukać i osuszyć. Pokroić na cienkie (ok. 1,5 cm) paski. Każdy z nich posolić i lekko posypać pieprzem. Paski mięsa panierować w wiórkach kokosowych mocno dociskając, aby nie odchodziły w czasie smażenia. Olej rozgrzać na głębokiej patelni. Mięso smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z sosem słodko- kwaśnym.

 
Przepis zaczerpnięty z a.pl 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: redukcja tkanki tłuszczowej View the latest post
Nie ma efektów bez wysiłku. W odchudzaniu trzeba zadbac...

Kredyt dla firm. View the latest post
Witam rozważam kredyt na rozruch małego przedsiębiorstwa....

Re: Krem do twarzy View the latest post
Hej, myśle, że znajdziesz cos ciekawego na https://jejustore.pl...

Księgowosc przez internet View the latest post
Hej, zamierzam otworzyc małe przedsiębiorstwo. Zamierzam...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM