Imieniny: Marioli Wienczyslawa



Kulinaria Ciasto na słono Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem
 
Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem

Informacje

Czas przygotowania
30
Czas gotowania
40
Poziom trudności

Lista składników

górka cielęca 250 g
kozi ser 150 g
ciasto francuskie 1 op. ( produkt gotowy)
jaja 1 szt
Irving Fig & Pear White 2 saszetki
jogurt naturalny 200 ml
świeża mięta
suszone pomidory z czosnkiem i bazylią 2-3 łyżeczki
oliwa
sól, pieprz
Składniki dla:
4 osób

Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem Rogaliki francuskie nadziewane cielęciną z kozim serem Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)


Cielęcinę pokroić w cienkie paski zalać 150 ml mocnego naparu herbacianego, odstawić w chłodne miejsce na 2-3 godz. Mięso dobrze odsączyć, oprószyć suszonymi pomidorami, doprawić solą i pieprzem. Ciasto pokroić w trójkąty napełnić mięsem, dodać plasterek koziego sera, zawijać aby uzyskać formę rogalików. Rogaliki posmarować roztrzepanym jajkiem, wstawić do rozgrzanego do 180 st. piekarnika, piec ok. 20 min. Podawać z jogurtem połączonym ze świeżą miętą.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Transport do 3,5 tony View the latest post
Zobacz sobie na firmy transportowe łódzkie w portalu...

Serwis dla operatorów logistycznych View the latest post
Może ktoś z Was będzie zainteresowany, to zostawiam...

Re: Torby reklamowe View the latest post
Mnie osobiście pomysł z torbami reklamowymi bardzo...

Re: Oświadczyny marzeń View the latest post
Oświadczyny jak z bajki to marzenie każdej kobiety....

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM