Imieniny: Antoniego Jana



Kulinaria Ciasta Ciasto siekane półfrancuskie
 
Ciasto siekane półfrancuskie

Informacje

Czas przygotowania
12h
Czas gotowania
1h
Poziom trudności

Lista składników

- 48 dkg mąki krupczatki
- 30 dkg margaryny
- 1 szklanka kwaśnej śmietany
- szczypta soli
Składniki dla:
6 osób

Ciasto siekane półfrancuskie Ciasto siekane półfrancuskie Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Do przesianej mąki dodajemy odrobinę soli, zimne masło i siekamy do kompletnego zarobienia . Wynosimy na 12 godz do schłodzenia.Wałkujemy 3 razy, ostatni raz wałkujemy w formie prostokąta, wycinamy w paski 2 cm szerokie, długie 7 cm. Spiralnie owijamy wokół foremek.

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Kredyt dla firm. View the latest post
Witam rozważam kredyt na rozruch małego przedsiębiorstwa....

Re: Krem do twarzy View the latest post
Hej, myśle, że znajdziesz cos ciekawego na https://jejustore.pl...

Księgowosc przez internet View the latest post
Hej, zamierzam otworzyc małe przedsiębiorstwo. Zamierzam...

buty komunijne View the latest post
Syn ma albe komunijna z czarnymi spodniami. Tylko teraz...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM