Biszkopt puszyty i wilgotny
Imieniny: Bernarda Samuela



Kulinaria Ciasta Biszkopt puszyty i wilgotny
 
Biszkopt  puszyty i wilgotny

Informacje

Czas przygotowania
40 min
Czas gotowania
20-25 min
Poziom trudności
Cena

Lista składników

CIASTO

4 jaja
1 szkl. cukru
1 cukier waniliowy
1 łyżka octu
1 szkl. mąki tortowej ( typ 450 )
2 łyżki mąki kartoflanej
1 proszek do pieczenia
3 łyżki oleju
Składniki dla:
7 osób

Biszkopt puszyty i wilgotny Biszkopt  puszyty i wilgotny Hot

Ocena autora
 
0.0
Ocena użytkowników
 
0.0 (0)

Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym na kogiel mogiel gdy będą już puszyste dodajemy łyżkę octu i dalej miksujemy.

 W osobnej misce mieszamy mąkę tortową z kartoflanką i proszkiem do pieczenia i dodajemy do ubitych jajek. Na koniec dodajemy 3 łyżki oleju.

Ciasto przelewamy w formę wysmarowana tłuszczem.

Pieczemy w 180 stopniach C przez 20-25 min . 

 

Recenzje użytkowników

Brak recenzji użytkowników dla tej pozycji.

Oceny (im wyższa tym lepsza)
Smak*
Trudność*
Cena*
Komentarz*
    Proszę wpisać kod zabezpieczający.
 
 
Powered by JReviews
 
Najnowsze komentarze:

Re: Producent meble View the latest post
Funkcjonalne meble do biura, systemy kuchenne, stelaże...

Re: Meble do przedpokoju View the latest post
W przedpokoju mam tylko wieszak i duże lustro w ozdobnej...

Re: Siłownia? View the latest post
Przede wszystkim aby trening przyniósł oczekiwane efekty,...

Re: Niska samoocena View the latest post
Z takim problemem to najlepiej do psychologa https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa...

Partnerzy:
Handsomemen.pl Tworzenie stron Joomla Perfumeriapasja.pl Pierwsze objawy ciąży Privat Rengøring service Pasja.org Zostań PARTNEREM